Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Pável Márta a könyv szerzője.

A könyv célja misztikuság megértetése, és eredményeinek bemutatása, közkinccsé tétele.

Előszóból:"Fontosnak tartom, hogy az egész könyvvel meggyőzzem az olvasót arról, hogy a misztikus nem logikátlan és irracionális lény, hanem éppen hogy nagyon is az ellenkezője. Ami furcsa és szokatlan az a koordinált kettősége, amivel a földi és a transzcendens létét is megéli. Ha ebben a könyvben nem tudnám meggyőzni az olvasót arról, hogy szokatlan, talán nehezen magyarázható jelenség a misztikusság, de nagyon nagy érték, kincs az emberi lényeknek, akkor azt sem tudnám valóságnak elfogadtatni amilyen üzeneteket, tudásokat egy-egy misztikus ”lehoz” a földre az embertársai épülésére." vagy

"Ezért még nem mondhatjuk, hogy a ráció ellen van, még akkor sem mondhatnánk, ha a rugalmatlan elme kiakad ezektől a dolgoktól. Az is igaz, hogy mind többen kutatják az ismeretlen tudati jelenségeket, és remélhetőleg ez is megoldódik (mint, ahogyan Budapest közlekedése lóról autóra váltott, de ez sem a vége a fejlődésnek…) és az indokolatlan félelmek miatt tartózkodó emberiség tudata is befogadóvá válhat.[1] De az attól még hogy félnek, vagy értetlennek látszik számukra, attól még ez a jelenség is van, létezik és gyümölcsözően működik. Ehhez viszont fejlődni kell, nem csak technikailag, hanem szellemileg, lelkileg és spirituálisan is. Más és nehéz kérdés az, hogy ennek az eredményét hogyan viszem be − a nem fejlődő[2]− tudatba. Azt gondolom, a népszerűsítésben itt ez a főprobléma, a többi valószínűleg megoldható.

A szemlélődő ember rájön, a racionalitás lehet egy végtelen harmónia is. Ilyen pl. a zene is, mely racionális és egyben irracionális is (ennek a világnak is..). "

Könyv ára 2000.- Ft, Interneten 1500.-ért  kérhető martatsas@gmail.com  cimen.

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Tevékenységünk

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.