Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megmentenek-e minket az idegen /UFO/ lények a pusztulástól?

2017.04.20

Pável Márta

Megmentenek-e minket az idegen /UFO/ lények a pusztulástól?

1-rész

Ez a téma folyamatosan foglalkoztat, így most 2 részből álló hangos gondolkodásra hívom Önöket.

Közelítünk a pusztuláshoz, ez nagyon sok jelből kitűnik, ezt azonban most nem részletezném. A Földön nincs lehetőségünk – a mai tudásunk szerint – hathatós és hosszan tartó menekülésre, sem védekezésre, főleg hogy az emberiséget nagyrész önmagától kellene megvédeni.

Hogy kapunk-e valami pozitív irányú beavatkozást, őszintén megvallom, nem tudom – annak ellenére, hogy tudom, vannak idegen lények –, tudom azt is, hogy Ők nagyon-nagyon sokan vannak körülöttünk. Itt nemcsak három dimenzió, hanem több dimenzió is egymáson van, és mindegyikben léteznek a megfelelő módon kialakult élőlények, akik messze nem humanoidok. Többségüket, bármennyire is transzcendens egy-egy ember, nem érzékelheti. Ugyanis nem lehet őket szemmel, sőt a legmélyebb elmélkedésben is alig-alig észlelni. Mi sem tudunk annyira finomodni, odáig elmenni, hogy mindent észleljük. Így nekünk nagyon óvatosnak kell lenni, hogy miről beszélünk, és nagyon óvatosnak kell lenni, amikor azt mondjuk; hogy megvédenek, vagy nem védenek meg minket.

Első kérdés, első ok: Milyen irányú legyen a segítség? Valóban szükségünk van megmentésre, pl. ilyen ok a természetünk/lelkiség elfajulása miatt kellene. Ebben nem hinném, hogy akarnak segíteni – hacsak nem kísérleti telep vagyunk…–, mert itt az okosság, a bölcsesség, az igazság felismerési képesség stb., mind kiveszőben van.

Sajnos röviden, de kicsit ki kell térnem a gazdasági, társadalmi és politikai kérdésre – s közben kérdezgessék maguktól, hogy ettől bármilyen UFÓ lény meg tudna-e minket menteni.

A tömeg emberi butasága olyannyira nagy, hogy a jelenségeket és következményeit nem tudják egymás mellé tenni. Az; egy meg egyből kettő lesz, nem jön a képbe, és nem tudják egymás mellé tenni a nyilvánvaló dolgokat. Például; butákra hallgatnak, azokra, akik jobban harsogják a hülyeségüket, az a menő. Így negatív erőket engednek be. Pl. nem kellene ahhoz érettségi sem, hogy belássák, ha migránsok között, főként életerős harcedzett 30-40 év körüli muszlim férfi férfiak jönnek a kereszténységében haldokló Európába, abból nekünk a pusztulás, a halál következik. Mivel a muszlim vallás erősen térítő, nincs okunk naivnak lenni, hogy nem akarják magukat érvényesíteni. De nem csak ez a veszély fenyeget minket – amire teljesen vakok…! Akár az éhínség elől menekülnek, akkor is veszély fenyeget bennünket; mert ha nemcsak a segélyekért jönnek, hanem dolgozni is akarnának – amit a többségénél erősen kétlek…–, honnan adnánk a szakképzetleneknek munkát, mikor a romáknak sem tudunk adni?! A migránsoknak erősen más a munkamoráljuk, és fel is vannak bujtogatva, nem biztos, hogy itt ugyanúgy akarnak dolgozni, mint mi. Kérdezzék meg maguktól, hogy a több száz éve velünk lévő cigány embereket mennyire lehetett integrálni, megsegíteni, munkához juttatni. Ha ebben kételyeik vannak, kérem, menjenek el Borsodba, a válasz meglesz! Mi lenne, ha annyi muszlim jönne be, amennyi akarna? (Lehet, hogy még a fő cél nem mi vagyunk, de ha nem fogadják be őket a többi országban – ugyanis egy ország sincsen gumiból –, mi következünk. Ehhez sem kell sok ész, hogy ezt valaki belássa!) Ha ez bekövetkezik kb. 5-10 év maximum, valószínűleg az ország lakossága 20 százalékának kellene eltartania az összes többit! Remélem, ezt mindenki tudja, hogy ez nem megy!

Nos, ilyen és hasonló önpusztító emberi tetteket látván, megélvén, ismét megkérdezem; meg tudnak-e bennünket menteni külső lények (önmagunktól) azért, hogy megmaradjunk?

A másik szomorú kérdés az, hogy meg kell-e maradnunk, mert van egy nagyon jó közmondás: hogy aki „benga”, haljon meg! Tudom, hogy mi is abba a rétegbe tartozunk, aki még meg fog halni, még ha nem is tartom magunkat eszementnek, ugyanis mi látjuk a problémát. El is mondom, BAJ VAN, és még nagyobb lesz! Még akkor is, ha sokaknak nem tetszik, vagy engem tartanak eltévedtnek, de ez engem nem érdekel, viszont biztos vagyok benne, hogy ennek az önmagát becsapó társadalomnak el kell mondanom.

Második ok: A társadalmunk az emberi faj szaporodásában elég erősen Istent játssza, befolyásolja, tehát minden olyan gyermeket, akinek igazából nincs életképessége, erőszakkal megtartjuk. Szinte mindenkit inkubátorba teszünk, és minden olyan gyermeket, aki normális úton el akar menni, mert ő „tudja”, hogy genetikailag beteg, nem egészséges életre való – ez a természetes szelekció…! Tetejében a menni készülő magzatot, mégis olyan gyógyszerekkel tartjuk az anyaméhben, amitől bármi baja is van, maradni fog, s esetleg súlyos betegen, vagy halva születik meg.  Ez nekem hamis humánum, mert elkorcsosulás felpörgeti magát és egyre életképtelenebb lesz az emberi nem.  Az elsilányulás már erősen látszik; gyenge fizikum, gyenge idegrendszer, logika, szeretet, humánum mintha kiiktatódna, életképesség a mobiltelefonok nyomogatásában merül ki, stb.! Ha magukra hagynák őket, még 18 évesen is életképtelen lenne nagyrészük. Az állatvilágban megvan a természetes szelekció, az emberek világában kiiktatódik, ezzel együtt a média még fokozatosan butítja népet. Megint felteszem a kérdést, meg kéne minket tartani? Hát, nem vagyok benne biztos!

A harmadik ok: Olyan vallási működések mellett, ami semmi támaszt sem ad az embereknek, sem valós iránymutatást a létük célját illetően, csak pusztul a spirituális emberiség. Ha valami „hasznunk lenne” más lények felé, ez lehetne az. A mai vallások többsége csak a maguk rangjának meglétét stabilizálja. S hangsúlyozza, hogy az ember milyen kiemelt lény, hogy mennyire fontos stb. Kérdésem az, hogy ameddig ilyen fontos lehet az ember, hogy merik ennyire silányul tanítani az Istent? Itt nincs logikus összefüggés. Miért nem néztek szembe a vallások azzal, hogy ameddig megteszik, amit Isten akar, elmennek a dolgok. De az ószövetségi iratokból láthatták azt, amikor a nép nem tette meg, amit Isten kért tőle, akkor jött a fogság és a különböző csapások. Ma is elpártolás van, s nem tudom ezt bármiféle ufós lények meg akarnák-e akadályozni. 

A negyedik ok: Ezt az okot lehet, hogy csak a jó szándékom vezeti, mert nem jellemző az egész emberiségre, hanem csak egy nagyon szűk rétegre. Ha ennek a kis rétegnek a tevékenysége a földi vallási vezetők előtt kiderül, akkor jönnek a rágalmak, hogy piedesztálra teszik magukat. Ez a különleges érzékenységgel és transzcendens képességekkel rendelkező szűk réteg valóban nagyon fontos lehet más, idegen lényeknek is. Az elég ritka lehet ez spirituális érzékenység más lények között is, pont ezért erre, a számunkra ismeretlen lények fokozottan figyelnek, mert ez egy nagy érték. A transzcendens elmélkedésben megtapasztalt isteni vezetés az, ami őket is lelkileg magasabbra viheti. Egy nagy kérdés merül fel, hogy ők ezekért az emberekért segítenek a megmenekülésben az emberiségnek, vagy csak nekik?   

Véleményem szerint nem érdemes az egészet megmenteniük, mert már így is óriási a szakadás a többi ember és lelki szakadárok között. Lehet, hogy inkább ezeket az embereket fogják kimenteni valahova, mert az idegen lények is sokfajta spirituális, emocionális  gondokkal küzdenek, kellenek nekik azok, akik ezeket jól kezelik. Amikor egy civilizáció elgépiesedik és egy társadalomban domináns az információhalmaz, de már egyebek nem motiválják, és nincsen mögötte „humánus” tartalom onnantól bajban lesznek,s ha nem lépnek, akkor rájuk is pusztulás vár. Fontossá válhat az idegen lények számára, hogy itt a Földön vannak olyan lények, akik ezt tudják, működtetik és ők nagyon nagy spirituális erők lehetnek, ami univerzális messzeségbe sugárzik. Éppen ezért ez a kis földi spirituális réteg különböző dimenziókon áthatoló kapcsolatokkal rendelkezhet, és megint érvényesülhet az ószövetségben elhangzott igazság; hogy ha egy vagy két igaz van, érdemes megmenteni a földet. Tudomásom szerint nem egy-két ilyen ember van a Földön, hanem reményeim szerint /rajtunk kívül/ még van pár száz. Kérdés az, hogy ezért úgy gondolkoznak az idegen lények, hogy az egészet érdemes megmenteni, vagy csak ezeket el fogják vinni.

Ötödik ok: Van-e még a földön olyan emberi közreműködés, amit nem ismertünk fel, amiért érdemes lenne ezt a generációt megőrizni? Hát ezt nem tudhatjuk, ahogyan azt sem; ami – remélhetőleg csak hipotézis, hogy valamilyen idegen, fejlettebb lényeknek, bizonyos okból a kísérleti telepei vagyunk. Itt figyelik; mi, mit okoz, genetikailag azokat a tulajdonságokat fejlesztgetik, kutatják, amelyeket később egy másik is életbe felhasználhatnának? S talán a föld egy genetikai génbank? Minden lehet. Félő, mikor döntik el, hogy ez egy zsákutca és nemhogy védenének, hanem bezárják az egészet, főleg, ha visszanézzük a történelmünket, amely során állandóan csak gyűlölködés, háború, hazugság, paráznaság és egyebek történtek.  

Most térjünk rá arra, hogy kik lehetnek itt velünk, még akikkel közvetlen érintkezünk – annak ellenére, hogy nem tudunk róluk. Ez számomra rendkívül fontos kérdés, mert többféle lényről van tudomásom, és tudom, hogy nekik mennyire szükséges a föld a mai állapotában. Viszont az is igaz, hogy a nagy része nem is anyaghoz, illetve nem ennyire anyaghoz kötött, és a világegyetem tele van rendkívül változatos, többdimenziós élőlényekkel. Sajnos nem tudok az ő fejükkel gondolkozni, lehet, hogy ez elmúlik, de ha lenne hely nekik máshol, kérdés hogy, ezt hagyják-e pusztulni vagy inkább lábbal szavaznak, és odébb állnak.  

 

Folytatás a következő cikkben kb. 1 hét múlva-J.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tanulunk?

(Szági, 2017.04.25 08:30)

"...A társadalmunk...elég erősen Istent játssza..." Számomra ez kulcsmondat, mert még ha az is a célja bárkinek, hogy fejlődjünk, és e miatt figyel, vezetget, vagy védelmez minket, amíg meg nem tanuljuk, hogy nem vagyunk Isten, addig, ha nem is pusztulunk el teljesen, nem lesz túl kényelmes, barátságos stb. hely ez a Föld.

érdekes

(Olivarez, 2017.04.20 20:29)

Nagyon érdekes felvetések. Vajon Isten hogyan jön ebbe a képbe? Ha Ő mondjuk meg akarna menteni minket (bár nem tudom, többek között a harmadik ok véleményem szerint ezt kétségessé teszi, de mondjuk van a negyedik ok is), szóval, ha meg akarna menteni, akkor az ufók szempontjából lényegtelen a kérdés - bár megmenthet rajtuk keresztül is. De ha mondjuk nem akar megmenteni Isten, mert már olyan rossz irány van a Földön (és tegyük fel, hogy a negyedik okban említett spirituális emberek mind kihalnak, tehát egy igaz hívőt sem találni a 'városban', akkor megmenthetnek-e minket az ufók, mondjuk a saját szabad akaratukból? Ha viszont így tesznek Isten ellenére az is szívás..
Van-e jó megoldás???
(azon kívül, hogy 'térdre emberek, váljon mindenki igaz, lelki emberré!', aminek elég kevés esélyét látom...).

Re: érdekes

(Oliváreznek, 2017.04.20 21:11)

Kedves Olivér
Isten nálam mindig képben van, ahogyan az idegen lényeknél is, mert Isten nélkül semmi sincs. Ahogyan mi etetgetjük a nekünk tetsző kisállatokat, esetleg ők is úgy bánnak velünk, ahogyan lelkiismeretük diktálja. Biztos vagyok benne, hogy minden lény tud Istenről, csak tudásuk mélysége kérdéses. Ha idegen lények fejlettebbek, akkor van esély arra is, hogy finomabb dimenziókban szolgálatot vállalnak pl. velünk való törést. Üdv Márta

Re: Re: érdekes

(Edit, 2017.04.21 06:00)

"Ahogyan mi etetgetjük a nekünk tetsző kisállatokat, esetleg ők is úgy bánnak velünk, ahogyan lelkiismeretük diktálja." Nemrég egy galambfióka esett ki a fészkéből, egy másik meg a macskánk szájában landolt. Belem nyilallt a gondolat, talán egy hatalmasabb, finomabb lénynek az én létem is ennyit jelent, mint most nekem a fióka élete. Nem volt kérdés utána, hogy meg kellett mentenem a macska elöl. Ja, és persze csak remélem,hogy ennél értékesebb az életem a magasabb dimenzióban lévő lények szemében is.

Ufók

(Edit, 2017.04.21 05:55)

Nagyon elgondolkodtató cikk. Sajnos logikus is,nem biztos, hogy megmentendő lények vagyunk kívülről nézve. A mondandó viszont arra ösztönöz, legalább próbáljuk meg, éljünk úgy, hogy valaki érdemes találjon a megmentésre.

Elgondolkoztató

(Sas, 2017.04.20 23:23)

Köszönöm, nagyon érdekes és elgondolkoztató a cikk.

Izgalmas

(Marci, 2017.04.20 21:51)

Izgalmas és érdekes gondolatsor, már várom a folytatást!
Amúgy részemről mindegy, hogy mi lesz az emberrel. Csak egy faj a sok-sok millióból, és ha én meghalok, már egyáltalán nem fog érdekelni. De ha elvinne egy UFÓ, vagy csak látnám, hogy valakiket elvisznek, az tényleg érdekes lenne.